вівторок, 8 жовтня 2013 р.

Зліт юних туристів Іршавщини

З  27 по 29 вересня 2013року в урочищі Кам’янка на базі «Смерековий камінь» проходив традиційний Районний зліт юних туристів Іршавщини. Цього року даний захід був найбільш масовим, оскільки в ньому прийняло участь 228 вихованців туристсько – краєзнавчих гуртків нашого району. Всі учасники були поділені на дві групи згідно їх віку: у молодшій віковій групі змагалися  38 команд, а в старшій - 19 (по 4 учасники в кожній).
Програма зльоту складалася з двох основних частин: краєзнавчої та спортивної.  У краєзнавчій частині кожна команда  демонструвала свої знання у шістьох вікторинах: «Географічне, історичне, екологічне, етнографічне історичне краєзнавство», вікторини «Цікавий туризм» та «Долікарська медична допомога». Спортивна програма включала в себе змагання з техніки пішохідного туризму, мікроспринт та орієнтування на місцевості.
На районному зльоті юних туристів переможців, як завжди було багато, оскільки нагородження відбувалося за підсумками кожного конкурсу, а потім підводився загальний результат.
Отож, у краєзнавчій програмі серед учасників молодшої вікової групи кращими були гуртківці «Ільницького спортивного- гуманітарного ліцею» у складі Титичко Віталій, Роман Іван, Причина Наталія та Палош Аліна ( керівник гуртка:Рябець А.В.); друге місце посіли учні Ільницької ЗОШ І-ІІІст.у складі: Сушанин Едуард, Кампо Вікторія, Козар Антоніна та Староста Віолета (керівник гуртк:Осійська Л.Р.).  А третіми в підсумку краєзнавчих вікторин були гуртківці у складі з Вільхівки: Терпай Анастасія, Білак Сергій , Ліхтей Євгенія та Іллийш Вікторія (керівник гуртка: Матішинець В.М.). У старшій віковій групі перше місце завоювали гуртківці з Довгого  (керівник Боднар О.Д.), другими були вихованці з Дубрівки (керівник: Білак Т.В.), а третє місце посіла команда з Іршавської ЗОШ І-ІІІ ст..№1 (керівник: Осійський О.Д.).

08.10.13           Осійський О.Д.


На фото: змагаються юні туристи Іршавщини






































































































Немає коментарів:

Дописати коментар