вівторок, 8 жовтня 2013 р.

Призив на військову строкову службу до Збройних Сил України


8 жовтня розпочався осінній призив на військову службу до Збройних Сил України. Цього ранку до Іршавськко-Виноградівського об’єднаного районного військового комісаріату прийшли призовники, батьки, представники влади та громадських організацій, щоб прийняти участь в урочистій відправці призовників на дійсну військову строкову службу.
Військовий комісар Іршавсько-Виноградівського об’єднаного районного військового комісаріату полковник Опришко Віктор Зінонович говорить: "Сьогодні в урочистій відправці приймає участь 25 призовників, які призиваються на дійсну військову строкову службу до Збройних Сил України. Вони будуть проходити службу у внутрішніх військах та частинах державної спеціальної служби транспорту. Осіннім призивом завершується призив на строкову службу. З 2014 р. до Збройних Сил України набір військовослужбовців буде на контрактній основі, а призив залишиться тільки на службу до особливих військових формувань.
Керівництво держави прикладає чималі зусилля для тих, хто виявив бажання служити у Збройних Силах України за контрактом: створюються належні житлові умови, підвищується фінансове забезпечення, на озброєнні поступають сучасні види озброєння, виготовлені за новітніми технологіями і т.д."
На плацу у дві шеренги стають призовники. Протоієрей Василій Ігнат проводить молебень з читанням Євангелія та окроплює святою водою всіх призовників. З коротким словом до присутніх звертається протоієрей Василій Ігнат, військовий комісар полковник Опришко Віктор Зінонович. Завершується служба Многоліттям в честь призовників. А далі відбувається прощання з рідними і призовники прямують до автобуса.
В урочистій відправці призовників прийняли участь представник Іршавської районної державної адміністрації Химич Іван Михайлович та журналіст газети "Нове життя" Ісак Михайло Дмитрович.
То ж щасливо вам служити та Божого благословення, дорогі призовники.


08.10.13 прот. Василій Ігнат


На фото: відправка до лав Збройних Сил України юнаків Іршавщини





































Немає коментарів:

Дописати коментар