середу, 20 лютого 2013 р.


Ви нам пишете


З милості Божої з’явилися перші відгуки на публікації в блозі "Іршава православна". Пропонуємо Вашій увазі декілька щирих листів відвідувачів блогу:

* * *
Батюшка Василій робить дуже добру, благородну справу. Наш народ завжди цінив духовність, духовні цінності. Бажаю йому здоров’я, витримки, мудрості в такій наставницькій праці.
18.02.2013 р.             З повагою, Н. Кабаль

* * *
З захопленням слухаємо духовні проповіді отця Василія. Ці духовні істини потрібні кожній душі, які не дають людині збитися з істинного шляху. Це ті духовні маяки, які ведуть нас по життю і линуть із серця духовного настоятеля. Цей хліб духовний потрібний кожній людині і ми вдячні за це отцю Василію.
18.02.2013                   З повагою, Золотар Юрій

* * *
Велика вдячність настоятелю Петро-Павлівської церкви м. Іршава о. Василію Ігнат за створений блог "Іршава православна". Блог допомагає в кожну хвилину, при бажанні, прочитати і отримати духовну пораду і настанови на правильний шлях.
19.02.2013                  З повагою, Матішинець М.

* * *
Із великим захопленням читаються сторінки на блозі "Іршава православна" і дійсно велике духовне задоволення. Вони надихають мене задуматися над багатьма гранями як особистого, так і суспільного життя. Можна тільки приємно відзначити, що о. Василій Ігнат відкриттям веб-сторінки робить величезну неоціниму справу на благо громадян України. Нехай Господь Бог дає йому й надалі наснаги та творчості.
До цих слів долучаються й мої колеги по роботі в колективі Районної станції юних туристів директор Терпай І.І., заст. директора Осійський О.Д. та інші.
19.02.2013             Ільницький Б.В.
   зав. відділом,
   Осійський О.Д.
   заст. директора

* * *
Висловлюємо щиру вдячність настоятелю Петро-Павлівського Православного храму м. Іршава о. Василію Ігнат за статті, які линуть від серця духовного настоятеля і в які Він вкладає велику працю та терпіння.
Ці статті ― це духовна цінність, яку може прочитати кожна людина на блозі "Іршава православна", вони дають велику користь у пізнанні духовного світу, поради і настанови на правильний шлях всім людям, а особливо молодому поколінню.
Бажаємо Вам доброго здоров’я, Божого миру, благодаті Господньої. Нехай Господь Бог дає Вам і надалі витримки, мудрості та творчих успіхів в такій нелегкій, благородній та наставницькій справі.
20.02.2013                  З повагою,
        працівники відділу
       бібліотечно-інформаційних
        технологій
  
Хочу висловити щиру подяку всім нашим дописувачам та відвідувачам блогу "Іршава православна".
Повідомляю Вас, дорогі відвідувачі блогу, що він поповнюється новими відеоматеріалами та публікаціями два рази на тиждень.
Всі, хто має бажання поділитися своїми думками з приводу виходу блогу "Іршава Православна", Ви маєте таку можливість, звернувшись до:
1) Іршавського центрального районного будинку культури до працівників відділу бібліотечно-інформаційних технологій Іршавської центральної районної бібліотеки та програми "Бібліомісту". Працівники комп’ютерного центру нададуть вам зошит "Відгуків, пропозицій та запитань" блогу "Іршава Православна"
2) Індивідуально звернувшись до редактора блогу "Іршава Православна" з листом, чи запитаннями. Ми опублікуємо Ваші листи та дамо відповідь на Ваші запитання.
Ми і надалі будемо підтримувати зв’язок з відвідувачами блогу і про це будемо повідомляти на його сторінках.
Висловлені авторами думки, які публікуються на сторінках блогу "Іршава православна", можуть не співпадати з позицією редакції. Ми залишаємо за собою право скорочувати та редагувати текст.
Щиро дякуємо Вам за повагу до нас та бажаємо всім родинного щастя, здоров’я та добра.

20.02.2013               З повагою до Вас
                                 протоієрей Василій Ігнат

Немає коментарів:

Дописати коментар