суботу, 16 лютого 2013 р.


Зустріч у міського голови


Нещодавно відбулася зустріч міського голови Іршави Степана Бобика з церковними громадами усіх конфесій міста. В ній прийняли участь представники громад. З духовенства під час обговорення питання по благоустрою кладовищ по вулицях Білецькій та Українській прийняв участь настоятель свято-Петро-Павлівського православного храму протоієрей Василій Ігнат.
Відкрив зустріч міський голова Степан Бобик. Він розповів про основні роботи за 2012 р. по благоустрою кладовищ. Жваво обговорювалися різні питання з цього приводу. Серед виступаючих ― Василь Плескач, Михайло Копин, Володимир Українець, Олександр Станко та інші. Наприкінці виступив протоієрей Василій Ігнат. У своєму слові він подякував міському голові Степану Бобику та всім громадам міста за благоустрій кладовищ. Він також наголосив, що про жителів того чи іншого населеного пункту свідчить той факт, в якому стані знаходяться школа, храм та кладовища. Наприкінці слова подякував міському голові за порозуміння та сприяння у вирішення різних питань по благоустрою міста.
Вашій увазі пропонується звернення "До відома Іршавчан!" В 2013 році кошти для закупівлі інвентарю, спецформи та інших необхідних інструментів виділено свято-Петро-Павлівським православним храмом міста Іршави.

15.02.2013 р.        З повагою прот. Василій Ігнат



ДО ВІДОМА ІРШАВЧАН!

Згідно рішення церковних громад усіх конфесій м. Іршави від 8.02.2013 вирішено щорічно виділяти кошти на благоустрій кладовищ по вулицях Білецькій та Українській.

Дані кошти будуть використані для закупки інвентарю, спецодягу копальникам могил, прорубку і прочистку дерев, прокошування бур'янів в літній період, покупка фарби для фарбування лавок, воріт, огорожі тощо.

Вирішено також, що у 2013 році вартість копання могил становить 450 грн. (оплата здійснюється бригаді, яка копає могили)
Довжина могили для дорослого повинна бути не менше 2-ох метрів, ширина 1 метр, глибина не менше 1,5м. від поверхні землі до кришки труни, з урахуванням місцевих ґрунтово-кліматичних умов і копання на старих кладовищах, де були раніше поховання
Доставка бригади копальників на кладовище по вул. Білецькій проводиться замовником. У разі відсутності транспорту замовником проводиться додаткова оплата.
Бригадир копальників Михайло Вовканич, вул. Українська, 108 (біля магазину), Тел. 096 15 61 477.
Перевезення тіла в день похорону проводиться водіями:
Іван Ляшко тел. 096 91 78 541
Олександр Шпеньович тел. 066 24 04 064.

Вивіз сміття із кладовищ проводиться щотижнево комунальним підприємством КП "Тепло-Місто", керівник Володимир Пишний, тел. 097 132 61 70;

Заборонено скидати сміття на території кладовищ, а зносити його у спеціально відведені місця;

Копання могил і захоронення проводиться згідно схеми кладовища. Заборонено самостійно, без погодження місця розташування проводити копання могил.

Всі питання погоджуються відповідальним за поховання на кладовищах від церковних громад

Українець Володимир Семенович, вул. Титова, 8.
Тел. моб. 098 80 69 710
Дом. 2-42-77

Немає коментарів:

Дописати коментар