вівторок, 12 лютого 2013 р.

Звіт про діяльність блогу 

"Іршава Православна" за перший 

місяць роботи 2013 р.



     З ласки Господньої блог "Іршава Православна" (http://irshavapravoslavna.blospot.com) розпочав свою роботу ввечері 11 січня 2013 р. Вихід у світ блогу "Іршава Православна" став можливим завдяки згоді працівників відділу бібліотечно-інформаційних технологій Іршавської центральної районної бібліотеки та програмі "Бібліоміст". Редактор блогу "Іршава Православна" ― настоятель свято-Петро-Павлівського православного храму м. Іршави протоієрей Василій Ігнат.

За місяць роботи 2013 р. в блозі надруковано 28 публікацій, два відеоматеріали та розміщено сотні фотографій. За цей період блог "Іршава Православна" було переглянуто 2098 разів. Найвищий показник зафіксовано 193 перегляди в день. Відеоматеріали виступу хорів "Свято-Петро-Павлівського храму та "Іршава" розміщено на сайті 24 січня 2013 р. в статті "Коляда в старому селі" та відеоролик встановлення двох панікадил в свято-Петро-Павлівському православному храмі м. Іршави.
Однозначно, робота блогу стала можливою завдяки величезній праці цілої групи спеціалістів, які займаються комп’ютерним набором, електронною версткою блогу. Велику допомогу надають фотографи міста. Саме завдяки наданими послугами, блог є цікавим ще і в тому плані, що Ви маєте можливість переглянути низку фотографій, які відображають ті чи інші події. Немаловажну роль у роботі блогу "Іршава Православна" відіграють і відеооператори. Поки що тільки дві програми в даний час розміщена на нашому блозі. Але проводиться робота. щоб з’являлися нові відеосюжети, зокрема, проповіді.
Хочу висловити щиру подяку всім спеціалістам, які технічно забезпечують вихід у світ блогу "Іршава Православна". Серед них: працівникам Іршавської центральної районної бібліотеки відділу бібліотечно-інформаційних технологій та за допомоги програми "Бібліоміст", фотохудожникам Василю Ловска, Олександру Осійському, Івану Костику, Михайлу Матішинцю, Мирославу Костику, відеооператорам Володимиру Поляку, Анастасії Поляк, начальнику іршавського відділу культури Сідор Оксані Ів. З найкращими побажаннями добра, здоров’я, всіляких благ та Божого благословення. Редактор прот. Василій Ігнат.

ІІ
Чи знаєте Ви, що в 2012 році


                        в м. Іршаві              в Іршавському районі

народилося               209                                         1547
померло                     90                                           1106
укладено шлюбів      114                                         727
розірвано шлюбів                                                    21
                                   (в тому числі за рішенням суду 12)

ІІІ
     В 2012 р. протоієрей Василій Ігнат приймав участь у 115 церковно-громадських міроприємствах та різних заходах.

        ІV
      До відома керівників підприємств, організацій, установ. директорів шкіл м. Іршави.


     Якщо Ви маєте бажання, щоб відомості про Ваші урочистості та святкові заходи, пов’язані з духовним життям, були висвітлені на сторінках блогу "Іршава Православна", будь-ласка, звертайтеся до його редактора протоієрей Василія Ігнат. Тут може бути викладений матеріал та фотографії про Ваші урочистості, заходи та події.

V
До уваги фотографів м. Іршави! Бажаючим, щоб на сторінках блогу були викладені і Ваші художні фотографії, звертайтесь до редактора блогу "Іршава Православна"

До відома відвідувачів сайту! Пам’ятайте про захист авторських прав, які оберігаються законодавством України. Публікації матеріалів, фотографій в інших засобах масової інформації та пресі можливі лише з дозволу їх авторів. При використанні матеріалів у Ваших навчальних роботах посилання на автора публікацій блогу "Іршава Православна" обов’язкове. Видавати матеріали та статті забороняється.

VІІ
   Ваша думка щодо існування блогу "Іршава Православна". Дорогі брати і сестри! Шановні читачі! За місяць роботи в 2013 р. з Вашої сторони не було поставлено жодного запитання. Нам цікаво знати і Вашу думку щодо існування блогу "Іршава Православна". З цією метою всі бажаючі мають можливість поділитися своїми думками. Для цього необхідно дати відповідь на задані питання:
1) Яка Ваша думка та власне ставлення про блог "Іршава Православна"?
2) Які теми, на Вашу думку, необхідно висвітлювати на майбутнє на сторінках блогу? Про що хотіли б Ви почитати у найближчий час?
3) Якщо маєте бажання, можете подати і фотографії з Ваших урочистих подій церковної тематики. На що необхідно звернути увагу щодо викладу на блозі фотографій з різних церковно-громадських заходів?
4) Можливо у кого-небудь з Вас є особисті запитання. Будь ласка, можете їх поставити. Відповідь подамо на сторінках блогу.

Єдине прохання до Вас, дорогі браття і сестри та шановні читач: всі Ваші відповіді та запитання повинні бути поставлені толерантно, з повагою до своїх опонентів. Грубо викладені запитання розглядатися не будуть, адже християнину необхідно пам’ятати, що слово ― це священний Божий дар людині.


На фото: прихожанка храму святих апостолів Петра і Павла м. Іршави Стефанія Пацкан зайняла ІІ-ге місце на обласному конкурсі "Божий дар"











12.02.2013 р.           З повагою до Вас прот. Василій Ігнат

Немає коментарів:

Дописати коментар