середу, 29 травня 2013 р.

Останній дзвоник кличе у самостійне життя


Цими днями в актовій залі районного будинку дитячої творчості зібралися іршавські гімназисти, педагоги, батьки, гості. Особливим, радісним і святковим цей день є для випускників. Адже, з волі Господньої, їм настала пора прощатися з шкільною партою, таким милим і неповторним дитинством і вирушати у самостійне доросле життя.
В святковій повній актовій залі розпочалися урочистості. До неї урочисто входять дванадцять випускників гімназії у супроводі класного керівника Штефаньо Наталії Василівни.
І перше слово для привітання було надано директору Іршавської гімназії Гелетей Олесі Іванівна. Із останнім шкільним дзвоником випускників прийшло привітати чимало гостей. Слово для привітання надається гостям:
― Голові Іршавської районної ради Сухану Станіславу Васильовичу;
― Заступнику керівника апарату, начальнику відділу органів кадрової роботи апарату райдержадміністрації Халаку Федору Богдановичу,
― Головному спеціалісту управління освіти, молоді і спорту Іршавської РДА, депутату райради Андрішко Андрію Андрійовичу;
― Головному спеціалісту освіти, молоді і спорту Іршавської РДА ― Попович Ірині Олександрівні;
― Редактору газети "Нове життя" ― Шкірі Василю Васильовичу.
За величезну працю на освітній ниві були нагороджені кращі з кращих:
1) Гелетей Олеся Іванівна ― директор Іршавської гімназії;
2) Ваш Ярослава Іванівна ― заступник директора з виховної роботи;
3) Керечанин Олександра Ярославівна ― вчитель історії.
Нагород та подарунків за високі досягнення у навчанні було удостоєно чимало гімназистів та випускників. Це призери районних та обласних олімпіад, МАНу, активні учасники гуртків РБДТ та рай СТЮРу.
З словом подяки від імені батьків випускників виступили Наталія Шелельо та Віктор Хома. Чудові слова подяки висловили всім присутнім випускники гімназії. Мудрі слова до випускників сказала класний керівник Штефаньо Наталія Василівна.
А на завершення, за нашою чудовою українською традицією, настав час для благословення випускників, яке преподав у щирому слові настоятель Петро-Павлівського православного храму м. Іршави протоієрей Василій Ігнат.
На завершення дійства надається право останнього дзвоника, який пролунав для всіх випускників. Закінчився останній шкільний урок, а разом із цим закінчилось дитинство у житті наших випускників. Тож мира Божого і щедрого Господнього благословення Вам, дорогі випускники на поприщі самостійного життя.


 









29.05.13              прот. Василій Ігнат

Немає коментарів:

Дописати коментар