неділю, 14 квітня 2013 р.


Вітаємо


Як уже повідомлялося у пресі, Високопреосвященніший Феодор архієпископ Мукачівський і Ужгородський, на заключному засіданні Експертної Ради 26 березня 2013 року за підсумками голосування вже вдруге визнаний переможцем в номінації "Громадський діяч" 2012 року. З нагоди цієї події дозвольте, Ваше Високопреосвященство, щиро привітати Вас.



Ваше Високопреосвященство!
Високопреосвященніший Владико і дорогий наш Архіпастирь!
Прийміть наші щирі вітання з нагоди визнання Вашого Високопреосвященства переможцем в номінації "Громадський діяч" 2012 року.
Всемилостивий Господь нехай благословляє Вас, а Матір Божа оберігає Своїм Материнським омофором на нелегкому шляху архіпастирського служіння на древній Карпатській землі, де у всі часи жила і процвітала свята Православна Церква.
Ми бачимо, дорогий наш Владико, Вашу архіпастирську мудрість, ми відчуваємо Вашу батьківську турботу і любов до кожного з нас. Ваше архіпастирське служіння на древній православній кафедрі Карпатської землі для усіх віруючих християн краю стало преславною твердинею в утвердженні й збереженні чистоти віри православної.
Ми всі молимо Всещедрого Господа про дарування Вашому Високопреосвященству нових сил, величної духовної кріпості для Вашого подальшого великого служіння у славу Святої Православної Церкви, на благо, утіху і радість усіх краян. Православні християни назавжди зберігають Ваш духовний архіпастирський облік, Ваше мудре слово, Вашу любов до краси і величі церковного богослужіння, Вашу сердечність, увагу, привітність до кожної людини. Разом зі своєю паствою, священнослужителями, з усіма краянами Ви розділяєте нелегке сьогоднішнє життя всього народу і своїми вдохновенними словами та молитвою мудро керуєте духовним життя Церкви Христової і ми відчуваємо Вашу архіпастирську любов і турботу до кожного з нас.
Ваше життя і архіпастирське служіння ― приклад всецілого служіння справі Христовій "у чистоті, у розумі, у лагідності, у добрості, у Дусі Святім, у нелицемірній любові, у слові істини, у силі Божій, зо зброєю правди в правиці й лівиці" (2 Кор. 6, 6-7).


Многая і благая літа Вашому Високопреосвященству.

Іспола еті деспота,
дорогий Владико!

З любов’ю і повагою смиренний і недостойний послушник Вашого Високопреосвященства протоієрей Василій Ігнат

На фото: Високопреосвященніший архієпископ Феодор освячує Престол в свято-Петро-Павлівському православному храмі міста Іршави:



  

 

  

 

  


 




  





 


 

 


 


 
          14.04.2013


Немає коментарів:

Дописати коментар