неділю, 20 січня 2013 р.

Обереги  пам′яті
         Спогади…
        Про минуле у нашій пам′яті залишаються лише спогади. Вони переносять нас у наше минуле, щасливе дитинство, важливі події власного життя. Ісус Христос закликає та нагадує нам, що якщо «не будемо серцем як діти, то не ввійдемо у Царство Боже».
      Вашій увазі пропонується переглянути цілу низку фотографій, які були виготовлені ще на початку 90-тих років минулого  ХХ – го століття. Сьогодні ви стали дорослими та шановними  людьми. У багатьох з вас вже власні сім′ї , діти майже такого ж віку, як і ви на даних  фотографіях пригадайте, як після причащання Святих Христових Таїнств Тіла і Крові, Ви сфотографувалися разом з настоятелем свято – Петро – Павлівського православного храму м. Іршави  прот.  Василієм Ігнат. В той період ви відвідували уроки Закону Божого.
      Багато хто з вас впізнає на цих фотографіях себе, своїх друзів та порине спогадами в минуле, у своє дитинство. І це прекрасно! Бо залишатися в житті «серцем як діти», та пронести через життя «обереги пам’яті» минулого дуже важливо.
     Сердечно бажаю Вам добра і щастя, здоров’я та успіхів, Божого благословення Вашим родинам, щоб Ви змогли принести Богу у дар чистоту Ваших сердець і пахощі добрих діл.
       То ж, пориньте у спогади свого дитинства!





21.01.2013р.                           З повагою до Вас, своїх духовних чад, 
                                                               прот.  Василій Ігнат.

Немає коментарів:

Дописати коментар