вівторок, 19 березня 2013 р.


Таланти культури і спорту


Мені часто доводиться приймати участь у різних дитячих культурних програмах, заходах, змаганнях. Серед них: проведення лекцій в Іршавських школах, музичних конкурсах талановитої молоді, наукових захистах робіт Малої академії наук, круглих столах по збереженню природи та екології, спортивних змаганнях і т.д. Хочу особливо підкреслити: молодь на Іршавщині талановита, адже це підтверджується досягненнями не тільки на районному, але обласному, загальнодержавному рівнях. Головне, щоб всі, від кого залежить розвиток талантів не зупинялись на досягнутому, а прикладали зусилля для подальшого розвитку. Бо важливо не тільки виявити ці таланти, а підтримати та дати дорогу у життя для подальшого розквіту. Господь наділив кожну людину Своїми особливими дарами та талантами. І, важливо, щоб у житті кожна дитина, кожна людина примножила ці таланти подвигом власної праці та молитви, адже це єдиний вірний шлях, який приводить кожного до духовних і земних вершин, приводить до спасіння.
Сьогодні Вашій увазі, дорогі читачі, надаємо слово спеціалістам, які ознайомлять нас з досягненнями учнів, які приймали участь у обласному конкурсі "Таланти багатодітної родини" та керівнику шахматно-шашкового клубу "Вікторія":


    Любов Філеш, організатор, провідний методист РБК:
    15 березня 2013 року у ляльковому театрі м. Ужгород проходив обласний фестиваль-конкурс "Таланти багатодітної родини", де таланти Іршавщини посіли призові місця, а саме: в номінації "художнє та авторське читання" ІІ місце отримав Руслан Танько (с. Осій), в номінації "хореографія" Вероніка та Сергій Скоблей (с. Лоза), номінація "декоративно-прикладне мистецтво" ― Яніна Лутак (с. Ч. Потік), "вокальний жанр" ― Вікторія Воробканич (с. Лоза). Відзначені грамотами і були найкращими в номінації "музичне виконання" ― Максим Порташ, "патріотична пісня" ― Аліна Ковач (с. Білки), "образотворче мистецтво" ― Віталія Онисько (будинок дитячої творчості), "оригінальний жанр" ― Олександра Самарук (РБК).








Вайда Анатолій Йосипович.
Шахово-шашковий клуб "Вікторія" Іршавського районного будинку дитячої творчості.

 Кращі спортсмени:



























      19.03.2013       прот. Василій Ігнат


Немає коментарів:

Дописати коментар