пʼятницю, 6 грудня 2013 р.

Виставка робіт учнів Іршавської РайСЮТ


Цими днями при Іршавській районній станції юних техніків була проведена виставка робіт учнів з покидькового матеріалу. Чимало гостей, батьків та керівників району зібралися у залі цього дня, що безпосередньо зустрінутись з гуртківцями та побачити красиві вироби, виготовлені руками дітей з вторсировини. Директор Василь Бойко радо зустрів гостей. А методист РайСЮТ Ганна Яцканич ознайомила присутніх з метою та завданнями проведення конкурсу. Зокрема, вона відмітила про поширення серед молоді бережливого ставлення до природи, розвиток творчої ініціативи та пізнавальної діяльності молоді, формування практичних умінь та навичок учнів по виготовленню виробів з вторинної сировини, що сприяють розвитку дитячої творчості.
А далі гості та представники влади безпосередньо мали можливість побачити творчий процес виготовлення дитячих робіт. Учні вміло демонстрували свої знання та практичні навики і вміння безпосередньо виготовляти прекрасні роботи, в яких вони проявляли свої творчі здібності та розкривали власне сприйняття сучасності. В гуртках художньо-естетичного та декоративно-прикладного мистецтва учні набувають неабияких успіхів та досягнень.
До складу журі входили представники відділу освіти та методисти РайСЮТ:
― завідувач РМК Мар’яна Гудь, методист управління відділу освіти, молоді і спорту;
― Ганна Остолош, методист;
― Тетяна Матіко, методист;
― Інна Маргіта, заступник директора Іршавської РайСЮТ;
― Віра Биба, методист РайСЮТ.
Серед кращих були відзначені роботи:
― Марчишинець Оксани "Квіткова фантазія", яка займається в гуртку початкового технічного моделювання при Білківській СШ І-ІІІ ст. №1.
― Терембець Олександри "Гаражні скарби", гурток "Природа і фантазія" при Довжанскьій СШ І-ІІІ ст.;
― Волошин Вікторії "Чарівна квітка", гурток прикладного мистецтва при Брідській школі І-ІІІ ст.;
― Савко Ольги "Ніч перед Новим роком", гурток народної творчості при Малораковецькій школі І-ІІ ст.
В кінці слово взяли і представники влади. Серед виступаючих ― заступник голови райдержадміністрації Микола Сочка, начальник відділу молоді і спорту Іршавської райдержадміністрації Андрій Данканич, радник голови районної ради Петро Король, директор Іршавської РайСЮТ Василь Бойко та настоятель свято-Петро-Павлівського православного храму протоієрей Василій Ігнат. Виступаючі поділилися своїми враженням учнівських робіт та висловили чимало важливих пропозицій і рекомендацій.


06.12.13                     прот. Василій Ігнат

На фото: під час виставки робіт учнів РайСЮТ



















Немає коментарів:

Дописати коментар