пʼятницю, 6 грудня 2013 р.

Районний будинок дитячої творчості збирає друзів


Нещодавно Іршавський районний будинок дитячої творчості відзначив своє 65-річчя. На урочистості в районному будинку культури зібрались нинішні і колишні вихованці, колеги і батьки, керівники району та високі гості. В актовій залі РБДТ розпочались урочистості творчих робіт керівників гуртків та вихованців. Зал переповнений народом, які прийшли оглянути чудові роботи, картини гуртківців.
В районному будинку культури продовжились урочистості концертною програмою. І це вперше за 65-річчя своєї історії, який проголошений у нашій державі Роком дитячої творчості, районний будинок дитячої творчості святкує свій ювілей. І за цими роками стоїть праця великої кількості людей не одного покоління, які пройшли чудову школу пізнання нового, але такого цікавого, багатогранного і прекрасного світу. А сьогодні майже кожного робочого дня тижня у всіх позашкільних закладах району своє дозвілля активно проводять близько тисячі учнів різного віку.
Про роботу, проблеми і успіхи великого педагогічного і дитячого колективу поділилася з учасниками свята директор РБДТ Йолана Юріївна Мельник, яка багато років очолює цей величезний колектив. Виступ Йолани Мельник заслужив бурхливих оплесків. З вітальним словом до учасників свята звернулась і попередній керівник закладу Гаврилик Ганна Іванівна.
Колектив цієї позашкільної установи завжди був, є і буде у полі зору громадськості району і його керівництва. З вітальними словами до присутніх звернулись заступник голови Іршавської райдержадміністрації Сочка Микола Іванович та заступник районної ради Свириденко Євген Анатолійович. Чимало керівників гуртків РБДТ було нагороджено грамотами, подяками, а районному будинку дитячої творчості вручили подарунки.
Чимало пісень, танців та віршів присвятили гостям свята вихованці творчих колективів. На завершення слово було надано протоієрею Василію Ігнату, настоятелю свято-Петро-Павлівського храму. Він привітав ювілярів, висловив подяку всім працівникам РБДТ, завершивши свій виступ урочистим Многоліттям.


06.12.13                     прот. Василій Ігнат


На фото: виставка робіт Районного будинку дитячої творчості та концертна програма  з нагоди 65-річчя.
Автори фото: Юрій Мельник та Антоніна Мартинова 














































Немає коментарів:

Дописати коментар