вівторок, 10 січня 2017 р.

Різдвяна радість

8 січня 2017 р. в Іршавському районному будинку культури був проведений І-й благодійний фестиваль «Різдвяна радість». Церковний фестиваль проведено з благословення Високопреосвященнішого Феодора, архієпископа Мукачівського і Ужгородського. В ньому приймали участь чимало дітей з обмеженими можливостями м. Мукачева, м. Ужгорода, Іршавщини.
Священне дійство фестивалю розпочалось з молитви. Високопреосвященніший Архієпископ Феодор благословив учасників фестивалю та всіх глядачів, які знаходились у залі. Проводив фестиваль архімандрит Агапіт, насельник Сілецького чоловічого монастиря в честь святого апостола і євангеліста Іоанна Богослова. Щиро лунали колядки, вірші в честь Різдва Христового. Виступали різні колективи.
Після завершення фестивалю Високопреосвященніший Феодор, архієпископ Мукачівський і Ужгородський, виступив з прекрасним словом про Різдво Христове, привітав всіх учасників фестивалю та преподав усім своє Архіпастирське благословення. Всім колективам були вручені цінні подарунки та призи.
Після завершення фестивалю учасників та гостей пригощали святковою трапезою під час якої діти церковної недільної школи, яка діє при свято-Петро-Павлівському храмі міста Іршави виконали низку колядок, прославляли Різдво Христове. Урочистості завершились церковним Многоліттям.


Фотографії з сайту Мукачівської єпархії:


































прот. Василій Ігнат,
м. Іршава

Немає коментарів:

Дописати коментар