середу, 4 січня 2017 р.

Пастирський щоденник

Дорогі браття і сестри1 Вашій увазі пропоную свій «Пастирський щоденник». У зв’язку з тим, що чимало людей, які читають, або дивляться лекції на сторінках інтернет-видання «Іршава православна» та «Православна наука», виявили побажання читати мої власні публікації, я прийняв рішення викладати їх на вищезгаданих сайтах.
«Пастирський щоденник» містить чимало цікавих висловів, думок, публікацій, які приналежать перу святих Отців Православної Церкви, вченим науковцям, богословам… На моє глибоке переконання ці думки мають велике значення для духовного життя православного християнина. Повірте, краще за святих Отців Церкви не скаже ніхто серед сучасних людей, адже ці вислови народилися через їх особистий духовний досвід і вони мають величезне значення на шляху до нашого вічного спасіння.
Сьогодні вашій увазі пропонується декілька важливих тем, які хвилюють і православного християнина і сучасного науковця, адже «кожна душа за природою своєю – християнка». Серед них: погляди подвижників християнського благочестя, богословів т науковців на Святе Письмо, наука і релігія, Біблія та цілий ряд інших. По суті, сьогодні наука здійснює поворот до релігії, Біблії, адже налагоджується взаємозв’язок між наукою та Біблією. Є серед них і мої погляди, думки, які є моїм власним духовним надбанням.
Якщо Вас особисто зацікавили матеріали «Пастирського щоденника», можете звернутися з вашими пропозиціями, побажаннями, чи запропонувати власне, нові теми для обговорення.

З повагою до Вас
протоієрей Василій Ігнат.















Немає коментарів:

Дописати коментар