понеділок, 3 червня 2013 р.

Випуск в Іршавському дошкільному закладі"Малятко"


31 травня в Іршавському дошкільному навчальному закладі №3 "Малятко" відбувся випуск вихованців старшої групи дітей. Зустрічала гостей завідуюча дитячого садка Петровці Світлана Іванівна. Вихователі Пинзеник Яна Іванівна та Король Ганна Михайлівна у класі організували зустріч з випускниками настоятеля свято-Петро-Павлівського православного храму м. Іршави протоієрея Василія Ігната. Він привітав випускників дитячого садка та побажав Божого благословення у подальшому шкільному життя. Кожний з них має мрію, досягнути яку можна в молитві і праці.
І ось наступила урочиста мить. На площадці біля садка зібрались батьки, гості, діти. Урочисті заходи провела завідуюча садка "Малятко" Світлана Петровці. Лунали дитячі пісні та привітання в адрес випускників. До них зі словом звертались Голова Іршавської міської ради Степан Бобик, який приніс для дітей подарунки, іграшки та шкільні приналежності. Зі щирим словом до них звернулась колишня працівниця цього садка, а згодом вчителька гімназії Митровці Людмила Іванівна. Слово для привітання було надано і протоієрею Василію Ігнату. Випускникам були вручені Дипломи випускника та Дипломи про вивчення англійської мови, який вручила вчителька англійської мови Корнієнко Марина Миколаївна.
Після завершення урочистих заходів всі учасники святкового дійства далі зібрались у приміщенні садка. У залі була проведена концертна програма, яку підготували випускники.

Від імені батьків випускників хочеться висловити щире слово подяки всім працівникам дитячого садка "Малятко": завідуючій садка "Малятко" ― Петровці Світлані Іванівні. Вихователям: Пинзеник Яні Іванівна, Король Ганні Михайлівна, помічнику вихователя Саксон Ганні Іванівні, вчителю англійської мови ― Корнієнко Марині Миколаївні, медсестрі ― Усенко Тетяні Іванівні, повару ― Гринюк Наталії Миколаївні, пралі ― Поштак Марії Василівні та всім працівникам цього дитячого дошкільного закладу. Добра, здоров’я і щастя та Божого благословення у Вашій нелегкій справі.


На фото: випускники Іршавського дошкільного навчального закладу "Малятко"































































































































03.06.13       прот. Василій Ігнат

Немає коментарів:

Дописати коментар