понеділок, 3 червня 2013 р.

Випускник ― 2013


1 червня, у Міжнародний день захисту дітей, в м. Іршаві було проведено свято "Випускник ― 2013 р." У центрі міста, де на площі зібралось багато людей, відбулася зустріч випускників навчальних закладів з покладанням квітів біля пам’ятника.
На площі біля Іршавського районного будинку культури були вручені грамоти кращим випускникам Іршавської ЗОШ І-ІІІ ст. №1, Іршавської ЗОШ І-ІІІ ст. №2 та Іршавської гімназії.
Серед випускників Іршавської гімназії Грамотами Іршавської РДА були нагороджені Синетар Михайло та Ребрик Тетяна. Грамотами Іршавської районної ради ― випускники гімназії Шпак Василь та Лапко Світлана. А Іршавська міська рада відзначила кращих гімназистів за активну участь у загальноміських заходах з благоустрою Іршави грамотами Маргіта Еміл’яна-Андрія та Хому Станіслава. Після чого всі випускники зібрались на урочистий вечір. Зокрема, Іршавська гімназія провела його у залі районного будинку дитячої творчості.
До випускників з урочистою промовою та привітанням звернулась директор гімназії Гелетей Олеся Іванівна. Згодом, Наказ про закінчення навчання в Іршавській гімназії зачитала заступник директора з навчальної роботи Староста Тетяна Степанівна, а директор ― вручала атестати. медалі та Похвальні грамоти за "особливі досягнення у вивчення окремих предметів". Серед випускників ― Золотою медаллю нагороджений Шпак Василь; срібних медалей удостоєні: Лапко Світлана, Синетар Михайло і Ребрик Тетяна.
Вітали випускників гімназисти 10 класу та 1-го класу разом з класними керівниками ― Дубішко Мар’яною Вас. та Мешко Вікторією Вас. Від батьків до випускників звернулися Кудрей Ольга Іванівна та Фельцан Юрій Іванович.
А класний керівник Штефаньо Наталія Василівна, привітавши їх, подарувала кожному Заповіт класного керівника та піднесла власноруч спечений великий торт.
На завершення настоятель свято-Петро-Павлівського православного храму м. Іршави протоієрей Василій Ігнат сказав вітальне слово випускникам та преподав пастирське благословення.

То ж миру Божого Вам та благословення Господнього, дорогі випускники гімназії та шкіл м. Іршави.


На фото: випускники 2013 року на площі м. Іршави





























03.06.13      прот. Василій Ігнат


Немає коментарів:

Дописати коментар