четвер, 5 березня 2020 р.

16 нових Renault Duster вирушили до сільських амбулаторій Іршавщини

     4 березня в м. Іршаві відбулося офіційне вручення 16 нових автомобілів для амбулаторій загальної практики сімейної медицини сіл району.
     Заходи з нагоди цієї події відкрив в. о голови Закарпатської ОДА Гетманенко Олексій Олександрович. Він відзначив, що автомобілі були придбані за рахунок субвенцій з державного бюджету місцевим бюджетом на здійснення заходів, спрямованих на розвиток системи охорони здоров’я у сільській місцевості. У слові Олексій Гетманенко висловив подяку за порозуміння та підтримку в реалізації заходів по проведенню медичної реформи в сільській місцевості голові Іршавської районної ради Симканинцю Віктору Андрійовичу, Голові Іршавської ОТГ Бобику Степану Степановичу та сільським головам Іршавщини. «Особлива подяка районній державній адміністрації та Товстому Віктору Васильовичу за допомогу в отриманні коштів з державного бюджету для реалізації проектів будівництва, придбання автомобілів, телемедичного обладнання для амбулаторій району» — сказав Олексій Олександрович.
     Виступила перед присутніми і директор департаменту охорони здоров’я Закарпатської ОДА Біров Єлизавета Іванівна. Від представників влади Іршавщини виступили голова Іршавської районної ради Симканинець Віктор Андрійович та головний лікар комунального некомерційного підприємства «Іршавський центр первинної медичної допомоги» Булеза Оксана Іванівна, яка зазначила великий внесок, який робить у розвиток сільської медицини нашого району департамент охорони здоров’я Закарпатської ОДА та його керівник Єлизавета Біров.
     В. о. голови Закарпатської ОДА Олексій Гетманенко вручив лікарям ключі від службового автотранспорту та побажав аби новенькі автомобілі сприяли покращенню роботи медика на селі та швидкому наданню медичних послуг.
     Після урочистостей настоятель православного Свято-Петро-Павлівського храму м. Іршави протоієрей Василій Ігнат виступив з словом. Він подякував представникам обласної та районної влади за турботу про здоров’я людей, відзначивши, що здоров’я — це великий Божий дар людині.
     Опісля священник прочитав молитви та освятив транспортні засоби. Завершився захід урочистим Многоліттям.




















Немає коментарів:

Дописати коментар