понеділок, 25 лютого 2019 р.


Громадська рада провела засідання

25 лютого в малій залі відбулося засідання Громадської ради Іршавської райдержадміністрації. З благословення Високопреосвященнішого Феодора Митрополита Мукачівського і Ужгородського в її роботі прийняв участь прот. Василій Ігнат.
Відкрив роботу Громадської ради голова Іршавської РДА Горін Олександр Васильович. Він дав звіт за минулий 2018 рік про свою діяльність. У ньому йшла мова про розвиток економіки, промисловості, по покращенню стану доріг, екологічні та медичні проблеми.
Голова Громадської ради Горзов Володимир Олександрович доповів про виконання і вирішення деяких питань, які обговорювалися на попередній зустрічі. На Громадській раді піднімались і низка інших питань, зокрема: про пільгове транспортне перевезення людей пенсійного віку, про установлення пандусів, відкриття радіомовлення на території району, забезпечення громадян паливом та інші.
Прот. Василій Ігнат прийняв участь у обговоренні звіту голови Іршавської РДА Горіна О.В. та привітав усіх учасників з наступаючим Великим постом.












Немає коментарів:

Дописати коментар