середа, 24 травня 2017 р.

Ювілейна зустріч випускників

В м. Іршаві 23 травня відбулася зустріч випускників Брідської середньої школи, які закінчили її в далекому 1967 році. 50 років минуло з того часу. На неї з’їхались випускники з різних міст не тільки України, але й зарубіжжя – Ізраїлю, США, Росії.
Розпочалася ювілейна зустріч випускників подячним молебнем Богу. Молебень звершив настоятель свято-Петро-Павлівського православного храму м. Іршави протоієрей Василій Ігнат. Після завершення молебня о. Василій сказав слово, яке завершилось урочистим Многоліттям в честь випускників.
До своїх учнів звернувся їх мудрий вчитель Ірш Федір Федорович. В своєму слові він привітав випускників, які зібралися на зустріч. А також згадав вчителів, які відійшли у вічність. Церковною молитвою «Вічна пам'ять» та хвилиною мовчання були вшановані імена померлих вчителів.
      Добрим ловом згадували сивочолі ювіляри своїх вчителів: директора школи Сак Софію Андріївну, класних керівників Гаджегу Віру Михайлівну та Фірцак-Васільєву Маргарету Юріївну, які з різних причин не змогли прийти на зустріч зі своїми учнями.
Під час зустрічі учасники свята ділилися набутим досвідом, розповідали свої цікаві життєві історії, говорили про власні досягнення. А говорити було про що, адже деякі з випускників не бачились півстоліття.
Сердечно вітаю вас, шановні випускники, з нагоди цієї зустрічі, яка відбулася через півстоліття з моменту закінчення школи. Всемилостивий Господь нехай дарує всім Вам доброго здоров’я, сімейного благополуччя, духовної радості та рясних Божих благословень. Миру Божого Вам, благодаті Господньої, милосердя, любові, духовних та земних благ від Всещедрого Творця, а Божа Матір нехай береже та покриває всіх вас Своїм материнським омофором.
















Немає коментарів:

Дописати коментар