субота, 16 березня 2013 р.


Таланти багатодітної родини


Вже втретє в районному будинку культури проходив конкурс обдарованих дітей Іршавщини "Таланти багатодітної родини".
Іршавщина завжди на різних конкурсах збирає чимало талантів у різних напрямках: декоративно-прикладне, вокальне та образотворче мистецтво, оригінальний жанр, хореографія, музичне, художнє та авторське виконання.  Суддівське журі очолила начальник відділі культури й туризму райдержадміністрації Оксана Сідор. До його складу ввійшли знані та відомі спеціалісти в області культури Марія Келемен, Ярослава Гозда, Олександр Рацин, Любов Микита. Серед них також були присутні заступник голови райдержадміністрації Микола Сочка та керуючий справами райради Євген Свириденко.
В конкурсі приймали участь 90 обдарованих дітей, які виконали 44 твори мистецтва. Серед них було чимало дітей досить молодого віку.
Після підведення підсумків конкурсу були вручені почесні грамоти та цінні подарунки. Їх вручили від Іршавської РДА начальник відділу й туризму райдержадміністрації Оксана Сідор та заступник голови РДА Микола Сочка.
На завершення було надано слово протоієрею Василію Ігнату настоятелю храму святих апостолів Петра і Павла, голові відділу у справах сім’ї та молоді Іршавського району. У своєму слові о. Василій подякував батькам та педагогам за належне християнське виховання дітей. А дітям, у творах яких були розкриті важливі християнські цінності, вручив подяки. Завершилось дійство урочистим многоліттям.
Особливе слово подяки висловлюємо головному спеціалісту відділу у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації Ганні Копа, провідному методисту РБК Любові Філеш за прекрасно організоване свято для дітей з багатодітних родин.





































  
 16.03.13      прот. Василій Ігнат.

Немає коментарів:

Дописати коментар